hondengedragscentrum  -  hondenschool


NL - FR - EN

 
       
   

 

 


HOME

INDIVIDUELE PAKKETTEN

GROEPSLESSEN

GEDRAGSTHERAPIE

WIE BEN IK

LESTIJDEN

TARIEVEN

REFERENTIES

LINKS & FOTO'S

CONTACT

 

 

 

 


   

De opleidingen en trainingen die u op deze website zal aantreffen, zijn anders dan het klassieke aanbod van de meeste hondenscholen. 

 Mijn benadering in een notendop:

  1. Tussen opvoeden en trainen is er een wezenlijk verschil. Alles begint met een degelijke opvoeding. Het gaat om basissocialisatie, zindelijkheid, alleen thuis kunnen zijn of samen kunnen spelen. Succesvolle opvoeding betekent ook een minimale gedragscontrole of een stevige basis gehoorzaamheid. Na de opvoeding komt de training: denk maar agility, flyball, dogfrisbee, doggydance, pakwerk of speuren. Een goed opgevoede hond kan weg met elke discipline.
  1. Bouwen aan een fijne relatie. Bij mij draait het om de relatie tussen u en uw hond, die gebaseerd is op wederzijds respect, begrip en vertrouwen. Het is toch belangrijk dat u plezier aan en met elkaar zal beleven!
  1. Een positieve en hondvriendelijke methode. Een hond die met plezier gehoorzaamt, krijg je natuurlijk niet vanzelf. Maar fijne relaties zijn ook niet afdwingbaar. Duidelijke en consequente communicatie tussen u en uw hond vormen de basis voor positieve en hondvriendelijke training alsook voor een leuke relatie.
  1. Werken op maat. Alle lessen worden individueel en op afspraak gegeven bij u thuis of bij mij thuis.
     

Als u zich in deze vier elementen kan vinden, speur dan zeker verder op deze website.

 

   
   


Ine Waelbers - Veeweidestraat 101 - 3080 Tervuren - tel: 0485 91 35 38 - ine . waelbers @ gmail . com

Copyright ECHOWEB 2010