hondengedragscentrum  -  hondenschool


NL - FR - EN

 
       


HOME

INDIVIDUELE PAKKETTEN
Puppy's
(Jonge) Honden - basiscursus
Individuele training op maat

GROEPSLESSEN

GEDRAGSTHERAPIE

WIE BEN IK

LESTIJDEN

TARIEVEN

REFERENTIES

FOTO'S

CONTACT

 
 

Tijdens de puppyperiode (tot 3,5 maanden) worden de fundamenten gelegd voor een stabiele volwassen hond. Deze periode kan helaas nooit meer ingehaald of overgedaan worden. Alles wat uw pup in deze periode ziet, hoort, ruikt, voelt en meemaakt, slaat hij op om nooit meer te vergeten.  De positieve of negatieve ervaringen die uw pup in deze periode opdoet, vormen uw pup tot een zekere, onzekere of angstige hond.  Het spreekt dus voor zich dat uw keuze voor een goede fokker zeer belangrijk is!

Het spreekwoord “Goed begonnen is half gewonnen” is in dit opzicht dan ook zeker van toepassing. Het is belangrijk dat u van in het begin aan de slag gaat om een leuke relatie uit te bouwen met een  hond.  Later kan je steeds terugvallen op de basis die je hier zal leggen. 

Tijdens de lessen krijgt u uiteraard ook antwoorden op vele (opvoedings-) vragen waarmee u ongetwijfeld zit tijdens de eerste dagen en maanden van uw leven met de nieuwe pup in huis. 
 

 

 

PUPPY 1 : Basiscursus voor pups van 8 tot 14 weken  
 

Dit lessenpakket van 5 individuele lessen bij u thuis en optionele groepslessen is bedoeld voor pups van 8 tot en met 14 weken.  Een groot gedeelte van dit pakket staat in het teken van het aanleren van de basiscommando's en socialisatie.  We leren de pup omgaan met dagdagelijkse dingen die wij - in onze mensenwereld - als doodnormaal beschouwen en waarvan we verwachten dat onze vriend(in) zich hierin gelukkig weet te gedragen. 

Lees Meer >>>

 PUPPY 2 : Vervolgcursus voor pups van 14 weken tot 6 maanden

Deze lessenreeks van 5 individuele lessen bij u thuis of elders en optionele groepslessen, sluit aan op de puppy-start en is enkel bedoeld voor mensen en pups die de lessenreeks van puppy-start hebben gevolgd.

Lees Meer >>>

 

   


Ine Waelbers - Veeweidestraat 101 - 3080 Tervuren - tel: 0485 91 35 38 - ine . waelbers @ gmail . com

Copyright ECHOWEB 2010