hondengedragscentrum  -  hondenschool


NL - FR - EN

 
       


HOME

INDIVIDUELE PAKKETTEN

GROEPSLESSEN

GEDRAGSTHERAPIE

WIE BEN IK

LESTIJDEN

TARIEVEN

REFERENTIES

FOTO'S

CONTACT

 

Dag Ine,

Ik wilde je al eerder mailen maar ik slaag er maar niet in om de juiste woorden te vinden om je duidelijk te kunnen maken hoe belangrijk je bent geweest voor Zora en voor mij.  Je hebt veel meer gedaan dan training geven: je hebt Zora en mij laten groeien in een relatie, ons elkaar leren aanvoelen, een speciale band te creëren. Zonder jou was dit nooit gelukt.  Ik zou een heel andere Zora hebben gehad, of misschien was ze hier niet meer.

“Ben je dankbaar”.  Dat zijn maar drie woordjes om zeggen, maar die betekenen zoveel voor mij. 

Je werkte, begeleidde, trainde,… steeds met hart en ziel voor wat je doet en was heel professioneel.

Tijdens de voorbije vakantie zijn we 2 x kort op vakantie geweest, met Zora. Op de laatste locatie stonden we aan een vijver waar de ganzen zonder probleem voorbij de voordeur konden lopen.  Zora heeft zelfs geen enkele keer geblaft.  Ze was gewoon topietopie.  Er was ook iemand mee die angst van honden had maar ik kan je zeggen: na 2 dagen waren het al de beste vrienden!  

Samen spelen doen we ook nog héél veel en dagelijks trainen we ook nog 'n beetje.  De “los” is perfect en de rest (zoals zit, lig, plat, achter, voet, voor, blijf, naast, pak, …) doet ze nog steeds enorm goed.  Ook opvallend : ze kalmeert heel snel en blijft niet meer zo lang in opwinding.   Het gaat dus heel goed met ons J. 

Terwijl ik dit mailtje schrijf, ligt Zora naar me te staren, alsof ze wil zeggen “baasje, schrijf ‘n goede mail zodat we Ine & Kazan snel nog eens terug zien”. :-)!  Groetjes,

Eric, Moorsel

Wij wilden je nog eens graag bedanken voor al je hulp bij de opvoeding van Luna.  Zonder jou stonden we zeker niet waar we nu staan. We keken  trouwens telkens weer allemaal uit naar de sessies met jou die altijd verhelderend en bemoedigend waren en bovendien leuk! Je hebt een gave niet alleen honden te verstaan maar bovendien weet je de baasjes ook op een bijzonder efficiënte en diplomatische manier aan te pakken.

Proficiat daarvoor!

Kristine, Leuven

Ik hou eraan om je nogmaals hartelijk te bedanken voor de fijne coaching die we van jou kregen de voorbije maanden bij het opvoeden en omgaan met onze Tessa.  Ik ga jou ,met alle plezier, aan iedereen die een puppie in huis haalt, aanraden.   Ook voor onze kinderen was het een heel leuke en interessante ervaring om je "lessen" mee te volgen.  "Ine en Kazan" zijn voor onze kids een echt begrip geworden...

Mieke, Tervuren

 

Als ik in het park ga wandelen met ons hondje, hoor ik elke keer wel minstens 1x achter mij zeggen "Amai hebt ge da gezien, da is nen brave!" Telkens als ik dat dan hoor, welt er toch wat trots op.
Als men mij vraagt of Alfie al naar de 'dressuur' gaat, vermeld ik altijd wel jouw voor- en achternaam en zeg erbij hoe goed jij ons geholpen hebt! Je doet dat super! Ik vind dat je een hele goede positieve aanpak hebt naar de hond toe, en dat je een goede balans hebt tussen respect voor het dier en plaats kennen binnen het gezin... Ook je omgang vind ik super; met de hond én de baasjes die er aan vasthangen.

Op voorhand wist ik niet wat ik mocht verwachten, maar ik ben heel blij dat we jouw hulp hebben ingeschakeld! Het ga je goed, hopelijk kan je nog lang de kost blijven verdienen met iets wat je overduidelijk graag doet!

Isabelle, Duisburg

Ik wil het toch nog eens uitdrukkelijk zeggen : ik heb een fantastische hond gekregen, dank zij jou (dat meen ik écht en ben je daar heel dankbaar voor). Ik heb indertijd de beste keuze gemaakt.  Ons eerste contact was op 31/10/2011, de week erna stond je hier al.  Kijk nog eens naar de foto’s in bijlage …

Toen was het nog een klein wolfs prutske...  en nu - nog geen 8 maanden later - een meisje om écht trots op te wezen : niet alleen heel goed getraind maar ook een schat van een meisje!  Bedankt! 

Eric, Tervuren

Een jaar geleden dacht ik dat ik de grootste blunder (lees: asielhondje) in mijn leven had binnengehaald.

Gelukkig ontmoette ik een supergemotiveerde en zeer bekwame hondentherapeute :-). Onze Mickey heeft heel snel de aandacht op naam geleerd, geleerd om niet meer te trekken aan en bijten op zijn leiband, geen fietsers en joggers meer na te jagen en het commando “Los” tijdens leuke apportspelletjes.

Daarna hebben we de lat nog een stukje hoger kunnen leggen… Geen agressie aan de lijn meer.  Het was een echte uitdaging voor hond én baas.  De ene dag al met meer succes dan de andere.  We blijven trainen en zijn gedrag onderhouden! 

Ine, ik wil je heel hartelijk bedanken dat je me hebt laten inzien wat voor een superhond ik binnengehaald heb in mijn leven!

Groetjes,

Nadine, Vossem

Ik vond onze les het weeral heel tof in het bos in Tervuren. Ik leer nog steeds ontzettend veel bij en Lana natuurlijk ook.

Ik probeer elke dag te trainen, ttz... via spel. Dat lukt inderdaad het beste bij haar en dan moet ik ook niet altijd belonen met voedsel: met een balletje of haar touwtje lukt het óók heel goed. Haar borstelen, oortjes en tandjes bekijken en aanraken,… het lukt allemaal al veel beter. Op zo’n momenten, als ze heel relax blijft en haar laat doen, beloon ik haar wel nog regelmatig met voedsel als beloning.

Ben deze morgen nog eens gaan wandelen langs de paarden, die toevallig dicht bij de omheining op en neer liepen. Ze keek heel nieuwsgierig en blafte slechts 2 maal. Heb gedaan zoals we in het bos geoefend hebben en ze kalmeerde al veel sneller!  Ik heb haar dan ook beloond. Daarna zijn we gewoon rustig ‘samen’ doorgelopen, zonder problemen. Ook dat lukt ons dus al aardig!

Ik ben super blij dat ik een beroep heb gedaan op jou vanaf haar aankomst toen ze 8 weken was! Onze kleine Lana doet al héél veel goed.... Ongelooflijk dat zo’n kleine prutsjes op zo’n korte tijd al zoveel kon leren met de juiste hulp van ons….

De rest is natuurlijk trainen en trainen en veel geduld van ons:-). Ik heb er in ieder geval het volste vertrouwen in!

Morgen komt mijn kleinzoontje naar hier tot zaterdag: dat is ook weer een uitdaging voor Lana (en ons). Je hoort het zeker de volgende training. Ik kijk er al naar uit!  

Rita, Hoeilaart


Ik wil je nog even laten weten dat Juliette gewoonweg een fantastische hond is geworden. We kunnen ons ons leven niet meer voorstellen zonder haar : we nemen haar overal mee naartoe:, op weekend, op vakantie, op bezoek, naar de stad of het platteland,... ze gedraagt zich mede dankzij jouw tips (die we trouwens nog steeds toepassen!) altijd zeer goed in gelijk welke omstandigheden. Het blijft natuurlijk een basset, dus af en toe heeft ze nog wel eens op onverklaarbare wijze last van 'selectieve doofheid' :-). Ik hoop dat het jou en Kazan ook nog steeds goed gaat! Groetjes,
Evelyne, Hoeilaart


Onze Nora is nu 16 weken en we zijn vandaag voor het eerst naar de hondenschool gegaan.  Heerlijk om te zien wat een voorsprong onze pluizenbol al heeft op die andere schattige hupseltjes.  Ze was veel relaxer dan de meeste andere pups en de instructeur noemde haar op het einde van de les ‘doctorandus’ omdat ze zoveel reeds kon.  Heel fijn om dit meegemaakt te hebben.  Het is niet evident een pup opvoeden en soms denken (dachten) we wel eens dat het niet snel vooruitgaat maar na wat we vandaag gezien, gehoord en gemerkt hebben, zijn we er van overtuigd dat we zeker op de goede weg zijn met Nora. 

Wat we ook nog hééél graag meegeven: er waren maar 2 pups van de hele bende die kwamen als ze geroepen werden!!!  Onze Nora was er één van.  En dat terwijl ze nog aan het spelen was met de rest.  We hebben haar hééél dik beloond en opnieuw vrij gegeven om weer eventjes verder te mogen spelen.  We waren écht super trots. 

Heel hartelijk bedankt voor de geweldige start die je ons hebt laten nemen en tot binnenkort voor…  puppy 2 :-) !

Groetjes en een stevige poot en lebber van ons Nora,

Mieke en Dennisz, Zaventem

Even geleden dat ik nog iets van me liet horen maar ik wil je toch laten weten dat we al heel wat positieve commentaar gekregen hebben :-).  Het lijkt al lang geleden dat mensen me de opmerking maakten in het genre van “Awel, de hond laat u weer uit! ”.

Het is heerlijk om op een normale manier te kunnen wandelen met Brio.  Hij doet het nog steeds goed en zowel hij als ik hebben er weer plezier aan.  We wandelen dan ook veel meer dan vroeger!  We hebben ondertussen ook allebei onze automatische piloot gevonden.  Het gaat vanzelf tegenwoordig.  We denken niet meer na: we wandelen gewoon fijn SAMEN én ik kan ondertussen ook gewoon babbelen met mijn vriendin!!!

Hartelijk bedankt voor je begeleiding.  Altijd welkom als je in de buurt bent!

Marita, Brussel

 

Na drie weken consequent de regels toe te passen met Goofy en ook je andere adviezen te gebruiken, merken we dat het al veel beter gaat!    Hij is ook al een pak rustiger dan ‘vroeger’.  Er is natuurlijk nog werk aan de winkel maar “oefening baart kunst” zoals ze zeggen.   Ik vond het in begin wel héél moeilijk en het deed pijn aan mijn hart om zo ‘kordaat’ te zijn met hem omdat ik toch dacht dat hij me niet meer zo graag zou zien.  Je had gelijk: ik ben nog steeds zijn kameraad!  Ik weet dat het nog een tijdje zal duren voor we er helemaal zijn maar ik wilde je toch even laten weten dat alles de goede kant op gaat.  Bedankt voor je goede raad.  Groetjes,

Maria, Leuven

 

   


Ine Waelbers - Veeweidestraat 101 - 3080 Tervuren - tel: 0485 91 35 38 - ine . waelbers @ gmail . com

Copyright ECHOWEB 2010